Dizajn web stranica

KONTAKTIRAJTE NAS

OD KONCEPTA I SKICE DO DIZAJNA WEB STRANICE

U Orvelusu vjerujemo da dizajn web stranice nije prevladavajući faktor kojemu sve ostalo treba prilagoditi. Zato, osim što izgledaju odlično, naše web stranice daju i druge odlične rezultate – ovisno o tome što vam je primarni cilj.

Dizajn naših web stranica prilagođen je “višem cilju” digitalne strategije – korisničkom iskustvu i ponašanju na internetu koji donose konkretne rezultate.

Dizajn web stranice

Uz jasno isticanje brenda i njegovog vizualnog identiteta, dizajn web stranice mora biti prilagođen i traženim standardima različitih uređaja. Responzivnost web stranice jedan je od najvažnijih elemenata koje tražilice uzimaju u obzir prilikom rangiranja. Jednostavno – nemate responzivnu web stranicu? Nećete biti niti visoko rangirani, a korisnici će vas teže pronaći.

Kako bi pristupili dizajnu web stranice, od vas trebamo:

  1. smjernice za prevladavajuće boje

  2. logotip i njegov značaj na novoj web stranici,

  3. željeni izgled vaše nove web stranice.

Poseban fokus stavljamo na generiranje leadova i potencijalnih kupaca. Na kraju krajeva, sam smisao web stranice jest da privlači publiku koja će se kroz određeno vrijeme pretvoriti u vaše lojalne kupce.

Od smišljanja samog koncepta web stranice pa do same njene aktualizacije, naš specifičan proces pruža prilagođena rješenja koja dubokim poznavanjem korisničkog ponašanja omogućuju brendovima da se konstantno razvijaju.

IZDVOJENE REFERENCE